Arrangement

Wellness Superdeal


Een verzorgde dag wellness met dat juiste beetje extra? Dan is de Wellness Superdeal echt iets voor jou. Want hierbij krijg je niet alleen de hele dag toegang tot een heerlijke dagje wellness in ons resort, maar kun je dag ook lekker beginnen met een koffie en een lekkernij. Tussendoor kun je plaats nemen in het restaurant of (bij lekker weer) op ons terras voor een broodje naar keuze. Zo heb je het grootste gedeelte van je dag al verzorgd bij aankomst, jij hoeft alleen nog maar te genieten! 

Voorwaarden
  • Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van de gewenste datum staat de exacte prijs.
  • Exclusief eventuele boekingskosten en toeslagen per persoon.
  • Toeslagen en reserveringskosten zijn niet van toepassing.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
  • Badjas en handdoeken zijn te huur en slippers kan je kopen bij receptie.
  • Dit entree/arrangement kan alleen online gereserveerd worden.
  • Entreevouchers en/of e-tickets kunnen bij dit entree/arrangement niet worden ingewisseld. Hiervoor verwijzen wij je graag naar de werkwijze op de Voucher en/of e-ticket.
  • Prijswijzigingen voorbehouden.

Reserveer jouw arrangement

Vanaf 40. 00 p.p.

Wat is er allemaal inbegrepen bij deze superdeal?

Koffie of thee

Inclusief


Wake up and smell... the coffee! Of je nu liever gelijk de sauna instapt of liever eerst even bijkomt in het restaurant, een kopje koffie of thee is op elk moment van de dag genieten. 

Broodje naar keuze

Inclusief


De lunch is een belangrijk moment van de dag. Onze belegde broodjes worden met zorg gemaakt en serveren wij met trots. Ga je voor een broodje zalm, rundercarpaccio of kies je toch liever ons vegetarische broodje Baba Anoesch?

Lekkernij

Inclusief


Klein maar fijn! Bij dit arrangement zit een kleine traktatie uit de keuken inbegrepen. Altijd met zorg uitgekozen en bereid, dus ga er toch even lekker voor zitten!