Arrangement

Duo Relax Deluxe


Geniet van een compleet dagje sauna met dit deluxe arrangement. Geniet tijdens jouw wellnessdag naast een kopje koffie of thee met gebak en een belegd broodje van een heerlijke behandeling van 50 minuten. Een ware toevoeging aan jouw dagje uit! 

 • Entree vanaf 10:00 uur
 • Koffie/thee met gebak
 • Belegd broodje naar keuze tot 16:30 uur
 • Behandeling naar keuze (50 minuten)*
 • Gebruik van alle faciliteiten
 • Gratis belevingsprogramma én saunarituelen (o.b.v. beschikbaarheid)

*Keuze uit: Ayurvedische massage, Hotstone massage, Seizoensmassage, Ontspanningsmassage of een Facial van 50 minuten.

Voorwaarden
 • Prijswijzigingen voorbehouden.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. 
 • Het is verplicht om online te reserveren via onze website.
 • De tarieven worden weergegeven in de kalender, deze zijn exclusief de energietoeslag. 
 • Het gebruik van badjas, badhanddoeken en slippers is verplicht (ook in het restaurant). Je kan een badset huren (slippers zijn uitsluitend te koop) of meenemen vanaf huis.
 • Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om zich te houden aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd die je bij de reservering hebt doorgegeven.

Reserveer jouw arrangement

Vanaf 94. 95 p.p.

Koffie of thee

Inclusief


Begin jouw saunadag goed met een heerlijk kopje koffie of thee. Even een moment van rust voordat je begint aan jouw saunarondes. 

Gebak

Inclusief


Ontvang naast een lekker bakje koffie of thee een lekker gebakje in ons restaurant. Het gevoel van een luxe dagje uit begint met een gebakje om jouw saunadag goed op te starten.

Luxe belegd broodje naar keuze

Inclusief


De lunch is een belangrijk moment van de dag. Onze belegde broodjes maken we met de grootst mogelijke zorg en serveren wij met trots. Zo bieden wij je ruime keuze en hebben we voor ieder wat wils.

Ayurvedische massage 50 minuten

Keuze


Combineer je dagje sauna met een Ayurvedische massage en herstel de balans tussen lichaam en geest! Deze van oorsprong Indiase massage is een zachte energetische massage met veel strijkbewegingen, waarbij verschillende warme kruidenoliën worden gebruikt.

Hotstone massage 50 minuten

Keuze


Laat de warme vulkanische stenen je spieren verwarmen en comfortabele druk geven tijdens je dagje sauna met de Hotstone massage. Het eeuwenoude ritueel verzacht de spieren en ontspant lichaam en geest.

Seizoensmassage

Keuze


Laat je meenemen op een reis naar verre oorden waar je zintuigen geprikkeld zullen worden. Kom tot rust door de heerlijk geurende olie van TREATMENTS® met een heerlijke zoete en frisse geur.

Ontspanningsmassage 50 minuten

Keuze


Geniet tijdens de Ontspanningsmassage van de rustgevende sfeer, de professionele masseur die je compleet in de watten legt en voel je na afloop volledig ontspannen en opgeladen weer aan je saunaronde begint.

Facial classic 50 minuten

Keuze


Een Facial Classic is een verzorgende wellnesbehandeling voor jouw gelaat. Je huid wordt gereinigd, je krijgt een peeling en aansluitend een masker. Je kan er vandaag weer tegenaan!