Drie redenen voor Avondwellness


Sluit je dag af bij SpaWeesp. Zie hoe de hemel verkleurt tot de zon volledig onder is, vanuit ons zwembad of een andere plek in de tuin. Maak gebruik van onze faciliteiten en geniet van de gerechten van onze chef. Vanavond hoef jij niet te koken en wordt er niet gewerkt, maar kies je voor ontspanning!

Daarom Avondwellness

Ontdek drie redenen waarom avondwellness goed is voor jou! 

1. Voordeliger dan een dagentree

We zouden natuurlijk gek zijn als we niet met dit punt beginnen. In de avond bij ons langskomen betekent ook alléén voor de avond betalen. Dus boek een extra voordelig arrangement óf enkel de avondentree en vul de hele avond in naar jouw wensen. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

2. De perfecte break na een lange werkdag 

Zitten zweten op kantoor, morgen een belangrijke vergadering? Kom even helemaal tot rust bij ons. Niet alleen hoef je niet te koken, je waant je een paar uur in een andere wereld. Na een rondje sauna, een verfrissende duik in ons zwembad of een relaxsessie tijdens een opgieting kan je er sowieso weer tegenaan! 

3. Lekker afkoelen na een warme zomerdag

Noem iemand die de hittegolf van 2018 snel zal vergeten. Precies, niemand! Of je nou de hele dag aan het werk bent of thuis van de zon geniet: een cooling down is essentieel aan het einde van de dag. Met meerdere baden en andere faciliteiten, kan dit nergens zo lekker als bij ons resort. 

Laat je culinair verrassen

Ontdek het restaurant