“De sauna? Wat moet ik daar de hele dag doen?”


Als je een dag doorbrengt in een wellnessresort, zet je de drukte in je leven even op pauze. Aan het einde van je bezoek stap je helemaal relaxed weer naar buiten.

Lees hier de mini-handleiding: van 0 tot Zen in 7 stappen dat op 12 oktober in het AD magazine en regionale kranten is gepubliceerd namens DagjeWellness.nl.

Daarnaast hebben wij speciaal voor jou in samenwerking met Dagje Wellness een super scherpe actie. Geniet van een ontspannen wellnessdag bij SpaWeesp voor slechts €12,50 per persoon.

Bestel jouw wellness e-ticket

Hoe naakt ben je nou eigenlijk tijdens een dagje wellness? Meer dan tachtig procent van de tijd die je in een wellnessresort doorbrengt, ben je bedekt. Je draagt dan een badjas of je hebt een grote handdoek om je heen. Lees hier het hele artikel.

2

1

3


In oktober en november publiceren het AD magazine en de regionale kranten een aantal leuke artikelen over de ins en outs van een dagje wellness. Van naakt zijn in de sauna, wellnessrituelen tot een digitale detox. Ben je benieuwd geworden? Houd deze pagina in de gaten!

Kan je niet wachten? Bestel hier vast je e-ticket voor slechts €12,50 per persoon.