Vier oud en nieuw bij SpaWeesp!


Sluit het jaar af in alle rust óf begin ontspannen het nieuwe jaar bij SpaWeesp. Wij bieden op deze dagen een all inclusive concept aan waarbij je de gehele dag kunt genieten van smakelijke gerechten en verfrissende drankjes.

Bekijk de deals

Feestelijk genieten

Geniet van een saunadag inclusief een speciaal geselecteerd buffet die de gehele dag beschikbaar is, net als de geselecteerde non-alcoholische dranken. Ervaar een all inclusive dagje wellness en ontspan! Ben je in het bezit van een badenkaart en wil je genieten van een all inclusive dagje wellness? Vul dan het reserveringsformulier in. 

All Inclusive Oudejaarsdag

- Entree van 10:00 tot 18:00 uur
- Doorlopend buffet
- Inclusief non-alcoholische dranken

42. 50p.p.

Meer info Reserveren

All Inclusive Nieuwjaarsdag

- Entree van 10:00 tot 22:30 uur
- Doorlopend buffet
- Inclusief non-alcoholische dranken

47. 50p.p.

Meer info Reserveren

Culinaire verwennerij

Onze chef-koks bereiden unieke gerechten die de gehele dag beschikbaar zijn voor onze gasten. Smaakvolle vlees- en visgerechten zowel voor- als hoofdgerechten en heerlijke desserts als afsluiter. Oftewel een zeer uitgebreid buffet met voldoende keuzemogelijkheden.

Drankjes

De gehele dag heb je de mogelijkheid om in het restaurant non-alcoholische dranken te bestellen. Begin jouw saunadag met een heerlijk kopje koffie, thee of cappucino. Natuurlijk is er ook frisdrank beschikbaar. Wens je een ander drankje, dan is dit tegen een meerprijs verkrijgbaar.

Feestelijk genieten

Op oudejaarsdag kan je tot 18:00 uur genieten van alle sauna- en wellnessfaciliteiten inclusief het uitgebreide (dranken) buffet. Op Nieuwjaarsdag kan dit zelfs tot 22:30 uur! Stap in een wereld vol wellness en laat het je aan niets ontbreken tijdens jouw saunadag.