Warme Winterspecials

De winter komt eraan! Geniet tijdens jouw dagje winterwellness van de warmste sauna's, fijnste baden en neem een ontspannende break in één van onze restaurants. Profiteer deze winter van onze Warme Winterspecials!

Warme Winter Specials 300x300 logo 2

Ontdek de Warme Winterspecials

Pak even dat moment voor jezelf, laat je in de watten leggen en ga volledig uitgerust het nieuwe jaar in! Warm op en geniet van een heerlijk dagje of avondje wellness met de voordelige Warme Winterspecials.

Winter Avond Special
€17,50 p.p.

  • Avondentree van 16:30 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Culinaire Winter Special
€32,50 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Frisse salade of malse saté

Meer info en reserveren

Winters Genieten
€22,50 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Geef ontspanning cadeau en ontvang tijdelijk een wellnessentree!

Op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Verras jouw vriend/vriendin, geliefde of familielid met een dagje sauna! Een ultiem cadeau waar ontspanning voorop staat. Een Wellness Giftcard bestel je al vanaf €10,-. Wie ga jij verrassen? 

Feestdagenactie: ontvang nu tijdelijk een wellnessentree cadeau bij aankoop van een Wellness Giftcard vanaf €50,-.

Meer informatie

Vol energie het nieuwe jaar in!

Rondje sauna of opgieting?

Wandel door de tuin en ontdek de prachtige Lounge sauna en de Kelo sauna. Geniet van een prettige temperatuur in deze saunacabines. Een ontspannende toevoeging aan jouw dagje winterwellness: Een Opgieting! Onze opgietingen worden begeleid door saunameesters.

Ontdek alle sauna's

Een ontspannend gevoel

Zwem eens van binnen naar buiten in het Binnenbad. Ontspan in het warme water en kom heerlijk tot rust. Ben je graag buiten? Geniet van de frisse winterlucht terwijl je een rondje zwemt door het Amarantos bad of kom bubbelen en klets gezellig bij in een Whirlpool.

Ontdek alle baden

Ontspannen de winter in

2019 is bijna voorbij. Maak de laatste maand van het jaar extra speciaal met een dagje winterwellness met jouw partner of vriend(in). Kruip met een goed boek in één van de Rustruimtes of klets gezellig bij in het restaurant onder het genot van een hapje en een drankje.

Ontdek jouw Winterspecial