Warme Winter Specials

Het is winter! Geniet tijdens jouw dagje winterwellness van de warmste sauna's, fijnste baden en neem een ontspannende break in één van onze restaurants. Profiteer deze winter van onze Warme Winter Specials!

Warme Winter Specials 300x300 logo 2

Ontdek de Warme Winter Specials

Pak even dat moment voor jezelf, laat je in de watten leggen en zoek de warmte op tijdens de koude wintermaanden! Warm op en geniet van een heerlijk dagje of avondje wellness met de voordelige Warme Winter Specials.

Winter Avond Special
€17,50 p.p.

  • Avondentree van 16:30 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Culinaire Winter Special
€32,50 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Maaltijdsalade of malse saté

Meer info en reserveren

Winters Genieten
€22,50 p.p.

  • Dagentree van 10:00 tot 23:00 uur
  • Warme chocolademelk

Meer info en reserveren

Geef ontspanning cadeau!

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras jouw vriend/vriendin, geliefde of familielid met een dagje sauna! Een ultiem cadeau waar ontspanning voorop staat. Een Wellness Giftcard bestel je al vanaf €10,-. Wie ga jij verrassen? 

Meer informatie

Ga eens een dagje offline

Rondje sauna of opgieting?

Wandel door de tuin en ontdek de prachtige Lounge sauna en de Kelo sauna. Geniet van een prettige temperatuur in deze saunacabines. Een ontspannende toevoeging aan jouw dagje winterwellness: Een Opgieting! Onze opgietingen worden begeleid door saunameesters.

Ontdek alle sauna's

Een ontspannend gevoel

Zwem eens van binnen naar buiten in het Binnenbad. Ontspan in het warme water en kom heerlijk tot rust. Ben je graag buiten? Geniet van de frisse winterlucht terwijl je een rondje zwemt door het Amarantos bad of kom bubbelen en klets gezellig bij in een Whirlpool.

Ontdek alle baden

Ontspannen de winter in

Kom deze winter ontspannen en genieten van een dagje wellness met jouw partner of vriend(in). Kruip met een goed boek in één van de Relaxruimtes of klets gezellig bij in het restaurant onder het genot van een hapje en een drankje.

Ontdek jouw Winter Special

The magic of winter