Badenkaarten bij SpaWeesp


Met een badenkaart geniet jij extra vaak en voordelig van een dagje wellness. Ontdek alle badenkaarten en lees meer over reserveren met een badenkaart. Deze sauna abonnementen zijn uitsluitend te koop bij de receptie.

Reserveren voor badenkaarthouders is verplicht.

Reserveer met jouw abonnement

Badenkaarten

Bij SpaWeesp heb je de mogelijkheid om een badenkaart aan te schaffen bij de receptie. Zo kan je voordelig gebruik maken van meerdere saunabezoeken én kan je gebruik maken van vele voordelen.

10 - badenkaart €  240,-
10 - avondbadenkaart €  175,-
50 - badenkaart €1100,-

Bekijk alle voorwaarden

Badenkaarten en het coronavirus

Vanwege de maatregelen die zijn getroffen rondom het coronavirus is het voor badenkaarthouders verplicht om te reserveren. Heb je een andere vraag over jouw badenkaart? Lees dan alle informatie rondom het coronavirus en onze badenkaarten.

Meer informatie

Baden

Klets gezellig bij tijdens jouw dagje wellness in één van de verwarmde of verkoelende baden. Waan je in een andere wereld in het prachtige Amaranthos bad en koel volledig af in het koude Dompelbad.

Ontdek de baden

Sauna's

Neem tijdens jouw dagje wellness plaats in één van de vele sauna's. Er zijn sauna's met lage en hoge temperaturen, kortom voor ieder wat wils. Ontdek de sauna's binnen en buiten in de tuin van SpaWeesp.

Ontdek de sauna's