BeWellness


SpaWeesp maakt deel uit van BeWellness, een overkoepelend merk dat streeft naar de ultieme wellnesservaring. Samen met Wellness Instituut en Wellness Giftcard biedt BeWellness diverse mogelijkheden aan. Ervaar de talloze faciliteiten en bijzondere ervaringen in ons resort. SpaWeesp heeft als missie om gasten de ruimte te bieden om te ontspannen en zichzelf helemaal te laten verwennen. Tijdens een dagje wellness laat je even de drukke wereld achter je en kom je tot rust!

Ontdek meer

Pure ontspanning

We worden constant overspoeld door activiteiten en verplichtingen in deze wereld. Het vinden van momenten van pure ontspanning is een noodzaak geworden. Bij SpaWeesp kun je ontsnappen aan de chaos van het dagelijkse leven en jezelf onderdompelen in een wereld van rust en welzijn.

Be HEALTHY, BE RELAXED, BE WELL

Een bezoek aan de wellness is meer dan alleen luxe; het is essentieel voor je welzijn. Het is bewezen dat tijd doorbrengen in de wellness stress vermindert, de bloeddruk verlaagt en de weerstand verhoogt. Ontdek deze voordelen zelf tijdens een wellnessbezoek bij SpaWeesp.

Bewellness resorts

BeWellness is meer dan alleen een naam; het is een belofte aan onze gasten voor een dag vol ontspanning en verwennerij. Met resorts onderverdeeld in Classic, Deluxe en Exclusive, biedt BeWellness voor ieder wat wils. Van de comfortabele en gastvrije sfeer tot aan de exclusieve en persoonlijke service. 

Droom weg naar Oosterse sferen.


Classic resorts v2

BEWELLNESS CLASSIC RESORTS

Ontdek comfortabele en gastvrije wellnessresorts voor een goede prijs. Geniet van comfort, service en kwaliteit bij Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell of SpaWeesp. 

CLASSIC RESORTS

Deluxe resortsBEWELLNESS DELUXE RESORTS

Ervaar een perfecte combinatie van luxe, hartelijkheid én beleving. Een dagje wellness voelt als een ware mini-vakantie bij Veluwse Bron, Elysium, SpaSense of Hezemeer (BE). 

DELUXE RESORTS

Exclusive resorts

BEWELLNESS EXCLUSIVE RESORTS

Geniet van een ware wellnesservaring op sterrenniveau bij Thermen Barendrecht en Wellness Landgoed De Valkenberg. Ervaar persoonlijke service en een gastvrije beleving van topkwaliteit.

EXCLUSIVE RESORTS