Jouw favoriete gerecht in ons restaurant


Ons restaurant is vanaf donderdag 15 oktober tot en met minimaal 11 november 2020 gesloten. Het is officieel niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.

Ontdek, proef en geniet

Tijdens een dagje wellness is het belangrijk om goed te drinken en te eten. In ons restaurant kan je dagelijks terecht, de chef kok bereidt heerlijke gerechten. Wil je liever een kleine versnapering? Dat kan natuurlijk ook! 

20180606 SpaWeesp restaurant 5
Terras | SpaWeesp
Serre | SpaWeesp | culinair genieten
Mediterraans restaurant | SpaWeesp
Terras zomer | SpaWeesp
Mediterraans shared dining | SpaWeesp

Menukaart

LET OP: Ons restaurant is vanaf donderdag 15 oktober tot en met minimaal 11 november 2020 gesloten. Het is officieel niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen in ons restaurant. Het meenemen en hervullen van flesjes (water) is uiteraard wel toegestaan.

 

 

Geniet tussen alle saunarondes door van een heerlijke maaltijd. Of misschien kies je liever voor een lekker hapje en drankje. Dit alles is mogelijk in ons restaurant!

Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers van het restaurant. Informeer te plaatse naar de mogelijkheden.

Culinaire arrangementen

Er zijn meerdere arrangementen samengesteld in combinatie met heerlijke gerechten. Bekijk de voordelige arrangementen en profiteer direct van veel voordeel. 

Doe alsof je thuis bent...

Reserveer jouw dagje wellness