Sauna's bij SpaWeesp


Met een rijke combinatie aan sauna's is er voor ieder wat wils! Als beginnend saunaganger kan je starten met één van de sauna´s met een lagere temperatuur. Kom je vaker in de sauna? Kijk dan eens bij de sauna's voor gevorderden. Voor de experts hebben we een tweetal sauna's van boven de 80°C.

Sauna's voor beginners

Nog geen ervaring met de sauna? Bekijk hier welke sauna's geschikt zijn voor jouw eerste saunabezoek! Deze sauna's hebben een temperatuur tussen de 45°C en 70°C. Door deze lage temperaturen zijn deze sauna´s geschikt voor beginners of als start van jouw saunadag.

Bekijk de sauna´s

Sauna's voor gevorderden

Ontdek dan onze sauna's voor gevorderden met temperaturen tussen de 75°C en 80°C. Zorg wel dat je tijdens jouw dagje wellness de temperaturen opbouwt! Deze saunacabines hebben een gemiddelde temperatuur waardoor ze geschikt zijn als je vaker naar de sauna gaat. 

Bekijk de sauna´s

Sauna's voor de experts

Ga jij zeer regelmatig naar de sauna? Dan is jouw lichaam gewend aan de hoge temperaturen van deze saunacabines. Hierdoor kan je één van onze warmste sauna's eens proberen. Deze sauna's hebben een temperatuur van 85°C en 90°C en zijn geschikt voor regelmatige saunabezoekers.

Bekijk de sauna´s

Bekijk alle sauna´s

Ontdek de 10 verschillende sauna´s van SpaWeesp. Deze sauna´s zijn ingedeeld in verschillende groepen. Zo zijn er sauna´s met lage temperaturen welke geschikt zijn voor de beginners. De sauna´s voor gevorderden hebben een hogere temperatuur dan beginners en een lagere temperatuur dan de experts. Deze zijn daarom geschikt als je een paar keer per jaar naar de sauna gaat. Ga je heel vaak naar de sauna, dan zijn de warme sauna´s in de categorie experts geschikt.

 Sauna Beginners Gevorderden Experts
 Panorama sauna    ✔  
 Lounge sauna  ✔    
 Kelo opgietsauna   ✔   
 Kelosauna    
 Lavendelsauna   ✔   
 Infraroodsauna  ✔    
 Finse sauna    
 Rozensauna    
 Bamboe sauna    
 Stilte sauna