De entreeprijzen van SpaWeesp


Je kan weer terecht bij SpaWeesp voor een heerlijk dagje ontspanning! Vanwege de herstart van ons wellnessresort en de getroffen maatregelen omtrent het coronavirus het uitsluitend mogelijk een arrangement te reserveren. Reserveren is verplicht. 

Ochtendentree

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een ochtendentree te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondentree is inbegrepen. 

Meer informatie

Dagentree

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een dagentree te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondentree is inbegrepen.

Meer informatie

Avondentree

In verband met de herstart van het saunaresort na het coronavirus is het tijdelijk helaas niet mogelijk om een avondentree te reserveren. Je kan een arrangement reserveren waar een dag- of avondentree is inbegrepen.

Meer informatie

Praktische informatie

Het gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Deze mag je zelf meenemen, maar zijn ook te koop of te huur bij het resort. 

Prijzen badjas, handdoek en slippers