Massage opleidingen
Heb jij altijd al willen leren masseren? Of ben je al masseur, maar wil jij je kennis opfrissen of verbreden? Het WellnessInstituut helpt jou verder!

Workshops, cursussen en opleidingen
Het WellnessInstituut biedt verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen. Er wordt met name aandacht besteed aan de sport- of wellnessmassage, blessure-preventie, sportverzorging en wellness beleving. 

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (N.G.S.) is de branchevereniging voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland. Daarbij komt ook dat het N.G.S. de kwaliteit binnen de branche waarborgt. Het Wellness Instituut en de massages zijn N.G.S. gecertificeerd. Als je één van de opleidingen afrondt dan ben je ook officieel N.G.S. masseur. 

Informatiedagen


Wij begrijpen dat je niet zomaar een keuze maakt voor een bepaalde opleiding. Daarom organiseren wij meerdere informatiedagen in twee van onze resorts. Op deze dagen geven wij een uitgebreide presentatie over de inhoud van de opleidingen, lessen en het lesmateriaal. Ben je enthousiast geworden en wil jij je aanmelden voor een opleiding? Dan krijg je van ons als cadeau een abonnement van het wellnessresort waar je de massage opleiding volgt, zodat je gratis kunt genieten van alle faciliteiten! 

Informatiedagen