Een oase van rust in de randstad


Beleef een sprookje uit 1001-nachten of waan je op een mediterraans vakantieoord in de buitenlucht. Ontdek de prachtige tuin met vele faciliteiten zoals sauna´s en baden. Rust uit in één van de rustruimtes en bekijk de praktische informatie voor jouw bezoek. 

Faciliteiten bij SpaWeesp

Het resort kent een groot aantal sauna's en baden. Beleef een heerlijke TREATMENTS® opgieting in de kelo sauna. De mediterrane tuin met palmbomen doen je geloven dat je op vakantie bent naar een warm oord. Het verwarmde Amarantos buitenbad is een plaatje om te zien, maar ook heerlijk om even in te dobberen.

Bekijk de plattegrond

Ontdek het restaurant

Neem de tijd om rustig bij de komen van alle saunarondes. Geniet van heerlijke gerechten, een hapje of drankje. Laat je verrassen met een compleet dagje wellness. 

Praktische informatie

Zorg voor een optimale voorbereiding en lees hier alles over een dagje sauna. Bekijk alle praktische informatie over SpaWeesp.

Let op: Vanaf mei 2024 is alleen iedere maandag een badkledingdag.

Badkledingdagen

Het is iedere maandag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend SpaWeesp? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat.

Meer informatie

Entreeprijzen

Dagelijks is het resort geopend en heb je een mogelijkheid om een dag-, of avondentree te reserveren. Bekijk de verschillende tarieven per dag.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10:00 uur tot 22:30 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken.

Meer informatie

Veelgestelde informatie

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in