• Begin te ontdekken
  • Een oase van rust...
  • Bekijk de foto slider
  • Zomers genieten bij SpaWeesp
  • Sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Genieten in het restaurant
  • Volg ons op Facebook

Een oase van rust...


Beleef een sprookje uit 1001-nachten of waan je op een mediterraans vakantieoord in de buitenlucht.  Met Spaanse, Griekse en Arabische invloeden is SpaWeesp een echte samensmelting van eeuwenoude wellnessrituelen. Hier ontvlucht je de drukte van het dagelijks leven en kom je even helemaal tot rust!

Maak kennis met onze faciliteiten

Een dagje vakantie

Je voelen als God in Frankrijk? Dat kan bij SpaWeesp. Heerlijk geurende lavendel langs het Amarantos bad doen je wanen in een warm vakantie oord. 

Summerdeal - eet zomers mee

Even geen mooi weer?

Geen zorgen! Bij SpaWeesp kan je de hele dag terecht; of het nu mooi weer is of wat minder. Zo hebben wij een gloednieuw restaurant in Mediterrane sferen waar je lekker kan kletsen bij de haard of op kan warmen in de heerlijke sauna's.

Bekijk ons restaurant

Sauna- en wellnessfaciliteiten


Het resort kent een groot aantal sauna's en baden Ă©n een magische sneeuwcabine, uniek in Nederland. Hier kun je afkoelen in echt sneeuw, zowel in de winter als in de zomer! Je vult je handen en wrijft je lichaam in met de karakteristieke witte vlokken. Het is echt koud, maar je voelt direct de bijzondere verfrissing. De mediterrane tuin met palmbomen doen je, in tegenstelling tot de sneeuwcabine, geloven dat je op vakantie bent naar een warm oord. Het verwarmde Amarantos buitenbad is een plaatje om te zien, maar ook heerlijk om even in te dobberen. 

Bekijk onze sauna's

Genieten in het restaurant

Bekijk het restaurant

Volg ons op Facebook en blijf van alles op de hoogte!

Onze Facebookpagina