• Begin te ontdekken
  • De Wellness Giftcard
  • Een oase van rust...
  • Bekijk de foto slider
  • Genieten in de herfst bij SpaWeesp
  • Sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Genieten in het restaurant
  • Volg ons op Facebook

De Wellness Giftcard


De saunabon van SpaWeesp, het ideale cadeau voor een dagje ontspanning!

Koop tijdens de actieperiode een Wellness Giftcard vanaf € 50,- en ontvang een dagentreevoucher voor een resort naar keuze én een TREATMENTS® Hair & Body showerfoam cadeau!

Dit is hét moment om het meest ontspannen of kerstcadeau in huis te halen. Wie verdient er nou niet een dagje helemaal voor zichzelf? Bestel eenvoudig online. Sit back and relax.

Bestel nu een Wellness Giftcard

Een oase van rust...


Beleef een sprookje uit 1001-nachten of waan je op een mediterraans vakantieoord in de buitenlucht.  Met Spaanse, Griekse en Arabische invloeden is SpaWeesp een echte samensmelting van eeuwenoude wellnessrituelen. Hier ontvlucht je de drukte van het dagelijks leven en kom je even helemaal tot rust!

Maak kennis met onze faciliteiten

Een dagje vakantie

Ook al heb je geen verlofdagen in gepland, een dagje of avondje SpaWeesp laat je even in de waan van een heerlijke vakantie. 

Bekijk onze Herfst Deal

Minder mooi weer?

Geen zorgen! Bij SpaWeesp kan je de hele dag terecht; of het nu mooi weer is of wat minder. Zo hebben wij een gloednieuw restaurant in Mediterrane sferen waar je lekker kan kletsen bij de haard of op kan warmen in de heerlijke sauna's.

Bekijk ons restaurant

Sauna- en wellnessfaciliteiten


Het resort kent een groot aantal sauna's en baden.  Beleef een heerlijke TREATMENTS® opgieting in de nieuwe kelo. De mediterrane tuin met palmbomen doen je, ondanks de herfst, geloven dat je op vakantie bent naar een warm oord. Het verwarmde Amarantos buitenbad is een plaatje om te zien, maar ook heerlijk om even in te dobberen. 

Bekijk onze sauna's

Genieten in het restaurant

Bekijk het restaurant

Volg ons op Facebook en blijf van alles op de hoogte!

Onze Facebookpagina