Een oase van rust in de randstad


Beleef een sprookje uit 1001-nachten of waan je op een mediterraans vakantieoord in de buitenlucht. Ontdek de prachtige tuin met vele faciliteiten zoals sauna´s en baden. Rust uit in één van de rustruimtes en bekijk de praktische informatie voor jouw bezoek. 

Vanwege het coronavirus hebben wij diverse maatregelen getroffen zodat jij écht kunt genieten van een ontspannen dagje wellness. Bekijk direct de maatregelen.

Goed nieuws: ons resort blijft open. Dat betekent dat je veilig en onbezorgd kan genieten van een ontspannend dagje wellness. Echter zijn onze horecavoorzieningen gesloten. Omdat het belangrijk is de suikerspiegel tijdens een saunagang op peil te houden, hebben wij een tijdelijk Take Away afhaalpunt en zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en candybar(s).

Ontdek de faciliteiten van SpaWeesp en proef alvast de sfeer van de sauna's en baden.

Faciliteiten bij SpaWeesp

Het resort kent een groot aantal sauna's en baden. Beleef een heerlijke TREATMENTS® opgieting in de Kelo sauna. De mediterrane tuin met palmbomen doen je geloven dat je op vakantie bent naar een warm oord. Het verwarmde Amarantos buitenbad is een plaatje om te zien, maar ook heerlijk om even in te dobberen.

Dagje Wellness bij SpaWeesp | Amarantos
20180606 SpaWeesp buitenzwembad 3 1920
Hangmatten in de tuin van SpaWeesp loungen
20180606 SpaWeesp Kelosauna 3 1920 gespiegeld
Buitenzwembad Lavendel Man en Vrouw | SpaWeesp
lounge sauna en kelo | SpaWeesp
douche | SpaWeesp
zwembad kelo 85 graden | SpaWeesp
20180606 SpaWeesp terras 2 1020
Stilte sauna buiten | SpaWeesp

Ontdek het restaurant

Neem de tijd om rustig bij de komen van alle saunarondes. Geniet van heerlijke gerechten, een hapje of drankje. Laat je verrassen met een compleet dagje wellness. 

Praktische informatie

Zorg voor een optimale voorbereiding en lees hier alles over een dagje sauna. Bekijk alle praktische informatie over SpaWeesp.

Badkledingdagen

Het is iedere maandag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het verplicht om badkleding te dragen. Bekijk alle badkledingdagen.

Meer informatie

Rondje sauna

Ben je nog niet eerder naar een wellnessresort geweest of ben je nog niet bekend SpaWeesp? Kom te weten wat je mee moet nemen en hoe een rondje sauna in zijn werk gaat.

Meer informatie

Entreeprijzen

Het wellnessresort is vanaf woensdag 8 juli 2020 geopend. Vanwege de maatregelen die zijn getroffen i.v.m. het coronavirus kan je uitsluitend een arrangement of Voucher reserveren.

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks is het resort geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur. Op de feestdagen kunnen deze tijden afwijken.

Meer informatie

Veelgestelde informatie

Wil je alles weten voor je bezoek aan de sauna? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor een onbezorgd dagje wellness.

Meer informatie

Contact

Dagelijks zijn wij op verschillende manieren te bereiken waaronder via een contactformulier. Bekijk ook de route en het adres.

Meer informatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen

Schrijf je direct in