Mediterraans Restaurant


Waan je een figurant in een verhaal uit 1001 nacht in ons restaurant. De grote ruimte is een plek om even weg te dromen naar verre landen. Laat al je zintuigen geprikkeld worden, door comfortabele zitplekken en de uitgebreide menukaart. Of kies je samen voor Shared Dining? Kijk om je heen en beleef Spaanse, Griekse en Arabische culturen. Het is in het restaurant en op het terras verplicht om een badjas te dragen.

Heb je een allergie? Vermeld dit tijdens je bezoek aan één van de medewerkers in het restaurant zodat je geïnformeerd kan worden over de mogelijkheden.  

Reserveer gelijk jouw dagje wellness

Wat staat er op het menu?

Op onze menukaart vind je verschillende broodjes, maaltijdsalades en plategerechten. Of kies je voor warm turks brood met een lekkere topping? Verder vind je op onze menukaart nog:

  • Koffie of thee, smoothies & sappen
  • Lunch & diner
  • Lekkernijen & nagerechten

Bekijk het menu

Shared Dining op z'n Mediterraans

Kies uit drie verschillende plateaus met heerlijke gerechten om samen te delen.  Deel verhalen aan tafel en maak er een gezellige middag of avond van. Kies jij vlees, vis of vegetarisch of een mix van beide.

 

 

Bekijk de kaart

Een prachtige serre


Geniet van heerlijke culinaire gerechten in de serre van het restaurant en kijk uit over de prachtige nieuwe tuin van SpaWeesp. Door de lichtinval en de Mediterraanse sfeer in de serre kom je volledig tot rust.