Rituelen bij SpaWeesp


Bij SpaWeesp bieden wij verschillende mogelijkheden om een dagje wellness uit te breiden naar jouw wensen. Naast de reguliere rituelen, waaronder verschillende opgietingen bieden wij bijvoorbeeld ook de geurenreizen van TREATMENTS® aan. Voor welke beleving kies jij?

Opgieting: Wat is dat?

Een opgieting is een van de bekendste sauna rituelen. Bij dit ritueel neem je plaats in een speciale opgietsauna.


Tijdens de opgieting wordt er een mengsel van water en speciale oliën op hete stenen gegoten. Dit zorgt er voor dat de gevoelstemperatuur stijgt, terwijl de temperatuur daalt. De saunameester zwaait met de handdoek en verspreidt zowel de heerlijke geur van de speciale oliën als de warme lucht. Dit voelt aan als een aangename prikkel op de huid. 

Na afloop van de opgieting krijg je van de saunameester iets verfrissends. We adviseren om goed af te koelen na een opgieting. Naast de reguliere opgietingen vinden er ook geurenreizen plaats. 

Een verre reis, dichtbij huis


Maak kennis met de geurenreis van TREATMENTS®. Voor slechts € 3.95 per persoon kun je deelnemen aan deze unieke reis naar een vergeten wereld. De eeuwenlange tradities, behandelingen en geuren uit verre landen zullen je direct laten ontspannen. Kom even helemaal tot rust en dankzij de voedende crèmes die tijdens de sessies worden gebruikt kom je er ook nog stralend uit. 

TREATMENTS® Geurenreis Hot & Cold

  • Opgieting met unieke geurenbeleving, geschikt voor beginners
  • Heerlijk verkoelend en verfrissend
  • Groepssessie met beleving van 30 minuten

3. 95p.p.

Meer info Reserveren