Rituelen bij SpaWeesp


Bij SpaWeesp bieden wij verschillende mogelijkheden om een dagje wellness uit te breiden naar jouw wensen. Naast de reguliere rituelen, waaronder verschillende opgietingen bieden wij bijvoorbeeld ook de geurenreizen van TREATMENTS® aan. Voor welke beleving kies jij?

Opgieting: Wat is dat?

Een opgieting is een van de bekendste sauna rituelen. Bij dit ritueel neem je plaats in een speciale opgietsauna.


Tijdens de opgieting wordt er een mengsel van water en speciale oliën op hete stenen gegoten. Dit zorgt er voor dat de gevoelstemperatuur stijgt, terwijl de temperatuur daalt. De saunameester zwaait met de handdoek en verspreidt zowel de heerlijke geur van de speciale oliën als de warme lucht. Dit voelt aan als een aangename prikkel op de huid. 

Na afloop van de opgieting krijg je van de saunameester iets verfrissends. We adviseren om goed af te koelen na een opgieting. Naast de reguliere opgietingen vinden er ook geurenreizen plaats. 

Ervaar deze unieke belevenis


Opgiettijden in de kelosauna

11:30 uur TREATMENTS® geurenreis*
13:00 uur Regulier Sauna Ritueel
15:00 uur TREATMENTS® geurenreis*
16:30 uur Regulier Sauna Ritueel
19:30 uur Regulier Sauna Ritueel
21:00 uur Regulier Sauna Ritueel

*De TREATMENTS® geurenreis bedraagt € 2,95 per persoon. Zowel online te reserveren als bij de receptie. O.b.v. beschikbaarheid.

Reserveer een TREATMENTS® Geurenreis

Een verre reis, dichtbij huis


Maak kennis met de geurenreis van TREATMENTS®. Voor slechts € 2.95 per persoon kun je deelnemen aan deze unieke reis naar een vergeten wereld. De eeuwenlange tradities, behandelingen en geuren uit verre landen zullen je direct laten ontspannen. Kom even helemaal tot rust en dankzij de voedende crèmes die tijdens de sessies worden gebruikt kom je er ook nog stralend uit. 

TREATMENTS® geurenreis

  • Unieke sauna beleving
  • Milde opgietsessie, geschikt voor beginners
  • Jus d’orange en een stukje speculaasbrok
  • Een duur van 15 minuten

Vanaf 3. 95p.p.

Reserveren Meer info