Een dagje weg met een vriend(in) bij SpaWeesp


Ervaar samen de ultieme ontspanning tijdens een dagje weg bij SpaWeesp! Dit wellnessresort, gelegen vlakbij de Randstad, biedt de perfecte omgeving om even helemaal op te laden. Neem de tijd om samen bij te praten terwijl jullie genieten van de verfrissende baden en ontspannen in onze stomende sauna's. Ontdek de rust van SpaWeesp en geniet volop van jullie dagje weg. Boek vandaag nog en laat je verwennen!

Reserveer jullie dagje wellness

Pure ontspanning

Laat de stress van het dagelijks leven achter je en kom samen met je vriend(in) helemaal tot rust bij SpaWeesp. Neem de tijd om te genieten van onze wellnessfaciliteiten en laat je verwennen. Geniet van de heerlijke geuren in onze sauna's, laat de warmte van het Turks stoombad je omarmen en laat je gedachten afdwalen terwijl je geniet in ons bruisbad. Bij SpaWeesp staat jouw ontspanning centraal.

Baden

Geniet van de heerlijke baden bij SpaWeesp. Zoek de verkoeling op in het dompelbad of klets lekker bij in één van de whirlpools. Bij SpaWeesp is er voldoende tijd tussen de saunarondes door om te genieten. Ontdek de verschillende baden en laat jezelf onderdompelen in een wereld van rust en verwennerij.

Bekijk alle baden

Sauna's

Bij SpaWeesp hebben we diverse sauna's, zodat zowel jij als je vriend(in) kunnen genieten van de gewenste temperatuur. Neem de tijd om de sauna's te verkennen en voer de temperatuur geleidelijk op. Ervaar samen de ontspannende werking van warmte en geniet van een dag vol ontspanning en gezelligheid.

Bekijk alle sauna's

Behandelingen

Maak jouw dagje wellness bij SpaWeesp compleet door een wellnessritueel of behandeling toe te voegen aan je dag. Geniet samen met je vriend(in) van een heerlijk ritueel of verwen jezelf met een rustgevende massage voor totale ontspanning. Boek nu en maak jouw wellnesservaring compleet!

Bekijk alle behandelingen

Bekijk een selectie van de arrangementen

Met één van onze arrangementen genieten jullie van een ontspannend dagje wellness vlakbij de Randstad! Reserveer nu het arrangement van jullie keuze en kom ontspannen.

After Work

Vanaf 34. 50p.p.

Meer info Reserveren

Wellness Lunch

Vanaf 45. 50p.p.

Meer info Reserveren

Helemaal Hamam

Vanaf 82. 00p.p.

Meer info Reserveren