Een dagje wellness: kies voor SpaWeesp


Een lekker dagje wellness voor jou alleen, met je partner, of goede vrien(in) is zoveel meer dan alleen in de sauna zitten. Bij SpaWeesp, ons resort onder de rook van Amsterdam, begrijpen we dat. En daarom bieden we ook meer. Maak hieronder kennis met een aantal verschillende elementen die wij aanbieden voor een heerlijk dagje wellness. 

Boek direct jouw dagje wellness

Sauna's

Vanaf 50° Celsius


Bij SpaWeesp beschikken we over een uitgebreid aantal sauna's. Woon een magische opgieting bij in de hete Kelosauna, waar onder andere de TREATMENTS® Geurenreis voor €2,95 p.p wordt aangeboden. Of maak kennis met onze betoverende Sneeuwcabine, lounge lekker in de (jawel) Lounge sauna met een prachtig groen uitzicht. Er wordt gespeeld met een breed scala aan elementen in onze sauna's, daardoor zit er voor iedereen een passende sauna bij.

Lees meer over onze sauna's

Baden

Binnen én buiten


Neem een verfrissende duik in één van onze baden. Begin met een lekker voetenbad, om je lichaam langzaam aan een dagje wellness te laten wennen. Maar het is ook heerlijk om lekker te floaten in onze grote binnenbad. Vanuit daar hoef je niet eens het water uit om buiten te komen, je zwemt zo onder de fonkelende lampen door naar de open lucht. En daar hoeft je kennismaking met onze baden nog steeds niet op te houden..

Lees meer over onze baden

Restaurant

Kies je voor klassiek of exotisch?


De sauna is naast ontspanning óók hard werken voor je lichaam. Rust is dus belangrijk. Dit kan bij lekker weer in één van onze comfortabele hangmatten of op ons terras. Op het terras serveren we de lekkerste gerechten vanuit ons restaurant, waarvan de zaal je doet denken aan een Oosters Paleis. En dát zie je terug in de menukaart, vol met heerlijke exotische gerechten als broodje Baba Anoesch en kruidige lamscurry. Maar we vergeten natuurlijk niet de klassiekers, je kunt ook bij terecht voor ambachtelijk brood met kroketten!

Lees meer over onze restaurants