Afkoelen bij SpaWeesp


Tijdens een dagje wellness is het belangrijk om goed af te koelen tussen de saunarondes door. Er zijn verschillende afkoelmogelijkheden bij SpaWeesp. Kies jij voor dé ultieme cooling down of ga je liever rustig afkoelen? Aan jou de keuze! 

Classic Faciliteitenpagina icons koude baden

Afkoelen in de buitenlucht

Na je saunaronde moet je goed afkoelen. Koel niet te snel af, dat is niet goed voor je bloeddruk. Loop lekker even door de tuin van SpaWeesp zodat je lichaamstemperatuur wat daalt. Daarna kan je heerlijk afkoelen in één van de dompelbaden of ga onder een stortemmer staan voor een echte afkoelervaring! 

Stortemmer

Met een stortemmer ben je direct goed afgekoeld. Je krijgt een grote, koud plens water over je heen. Een heerlijke afkoelmogelijkheid tijdens jouw dagje wellness. Je hebt zelf de regie in handen door aan het touwtje te trekken zodat de emmer omgaat. 

Dompelbad

Ga jij voor dé ultieme cooling down? Stap dan het dompelbad in en dompel jezelf helemaal onder. Je bent in één keer helemaal afgekoeld. Neem altijd wel even een douche voordat je het Dompelbad in stapt, dit in verband met de hygiëne. 

Koude douche

Wanneer je een sauna uit gaat, laat je lichaam goed afkoelen. Als je lichaam wat is afgekoeld door bijvoorbeeld de buitenlucht, neem dan een lekker koude douche! Voel de tinteling in je hele lichaam. 

Beleef meer

Naast de koude baden en afkoelmogelijkheden zijn er diverse verwarmde baden bij SpaWeesp te vinden. Zo kan je een rondje zwemmen in het binnen- of buitenzwembad. Bekijk ook de andere faciliteiten waar je heerlijk kan relaxen tijdens jouw dagje wellness.