Koude baden


Naast de warme baden heeft SpaWeesp een koud bad. Stap het dompelbad binnen en ervaar die tinteling door je hele lichaam. Ideaal om even heerlijk af te koelen tijdens je dagje wellness. Natuurlijk heeft het wellnessresort ook andere afkoelmogelijkheden.

Faciliteitenpagina icons koude baden van SpaWeesp

Ultiem afkoelen in het Dompelbad

Kom jij net uit een warme sauna? Dan is het erg belangrijk om goed af te koelen. Als je niet goed afkoelt, kan je hoofdpijn krijgen. Durf jij het aan?

Het Dompelbad

Ga jij voor de ultieme cooling down? Stap dan het dompelbad in en laat je lichaam in één keer afkoelen. Het is namelijk belangrijk om na iedere saunaronde goed af te koelen. Je lichaam moet weer op temperatuur én tot rust komen.

Andere afkoelmogelijkheden

Naast het dompelbad zijn er natuurlijk meer mogelijkheden om af te koelen. Loop bijvoorbeeld een rondje door de prachtige tuin zodat je lichaam weer op temperatuur kan komen. Stap onder een douche of ga eens onder een stortemmer staan. 

Faciliteitenpagina icons koude baden van SpaWeesp

Douche

Stortemmer

Beleef meer

Naast onze koude baden hebben we ook een aantal warme baden waar je tussen de saunarondes door heerlijk in kan ontspannen. Ontdek ook welke sauna's jij kan uitproberen tijdens een dagje wellness bij SpaWeesp.