Onze stoomcabines


Het stoombad heeft een lagere temperatuur dan een Finse sauna, maar een hele hoge luchtvochtigheid. De ruimte is gevuld met een dichte warme mist met een temperatuur van ongeveer 45°C. Stoom heeft een milde aangename werking op je ademhaling. Bovendien werkt een stoombad ontslakkend. Je huid voert door transpiratie de afvalstoffen af en voelt na dit stoombad heerlijk schoon.
Stoom reinigt, ontspant en maakt de luchtwegen vrij!

Kristal stoombad


De Kristal stoomcabine is verrijkt met de bijzondere kracht van bergkristal. Een cabine met een lagere temperatuur dan de sauna, maar met een hoge luchtvochtigheid. Je wordt omgeven door een dichte warme mist in een temperatuur van ongeveer 45°C. Op de kachel liggen bergkristallen. Bergkristal reinigt en zuivert, geeft nieuwe energie en zelfvertrouwen. Bovendien bevordert de steen een evenwichtige balans tussen lichaam en geest, concentratie en helder denken.
Een stoombad met een bijzonder energetische werking!

Turks stoombad


Het Turks stoombad is gelegen naast de hamam. Het wordt ook geadviseerd om voor het ondergaan van een hamam behandeling, 10 minuten van te voren in de stoomcabine plaats te nemen, zodat de poriën van je huid alvast open staan. 
In deze cabine geniet je zittend of liggend van de weldadige invloed van de warme mist op je lichaam.