Lekker Loungen bij SpaWeesp


Kom heerlijk tot rust bij SpaWeesp. Er is een lounge ruimte speciaal ingericht om even heerlijk weg te dromen. Hier kan je relaxen met een boek of tijdschrift en genieten van de prachtige mediterraanse sferen. Wil je liever buiten ontspannen? Dat kan, er zijn heerlijke hangmatten waar je kan genieten van de prachtige tuin. Het is in het restaurant en op het terras verplicht om een badjas te dragen.

Relaxen in de buitenlucht


Waan je even op een onbewoond eiland, sluit je ogen en denk aan witte stranden. Misschien géén geruis van de zee, maar verder voldoen we ruim aan de eisen voor dat relaxte vakantiegevoel! Tussen de bamboe kan je heerlijk tot rust komen. Ga je een boek lezen, naar de prachtige lucht kijken of juist even helemaal niets doen?

Healthy Hangmat


Niet voor niks staat de tuin van SpaWeesp vol met heerlijke, comfortabele hangmatten & hangstoelen. Wellness en lekker wiegen gaan namelijk hand in hand! Om te beginnen is de lighouding in een hangmat heel fijn voor je lichaam. Je lichaam wordt namelijk overal ondersteund en nergens overbelast. Door het schommelen kalmeer je en val je sneller in slaap, maar pas op: ons resort sluit om 23:00. Dan moet je er wel echt uit hoor!