Kelo sauna


Deze robuuste kelo sauna van SpaWeesp is bijzonder geschikt voor het geven van een opgieting of ander saunaritueel, zoals de TREATMENTS® geurenreis.  Een kelo sauna is opgebouwd met kelohout. Dit hout is afkomstig van dode bomen uit het hoge noorden van Scandinavië. Kelohout heeft een zeer dichte structuur en hoge hardheid omdat de bomen in de barre omstandigheden slechts drie maanden kunnen groeien. Door deze hoge densiteit neemt het hout de warmte in de sauna langzaam op en geeft een milde, zeer aangename warmtestraling.

De temperatuur in deze sauna kan hoog oplopen tijdens een opgieting of geurenreis en verschilt daarom per moment.  Gemiddeld is de temperatuur in deze sauna rond de 80 graden.

Reserveer alvast jouw dagje wellness

Ervaar een onvergetelijke opgieting


Een Aufguss, Löyly of opgieting is voor de ervaren saunabezoeker essentieel, maar ook als je net kennis maakt met sauna wordt een opgieting of unieke TREATMENTS® geurenreis echt een bijzondere ervaring.

Bekijk al onze sauna rituelen

Kies voor een TREATMENTS® Geurenreis


Nieuw bij SpaWeesp: TREATMENTS® Geurenreizen. We nemen je mee naar verre oorden met hun authentieke wellnessrituelen, je bezoekt de zoutvlaktes van Bolivia en je ontdekt heerlijke geuren uit Japan. Beleef dit unieke ritueel in de kelo sauna voor slechts € 2,95 

Lees meer

Hoe ziet jouw volgende saunaronde eruit?

Meer sauna's bekijken