SpaWeesp, 15 mei 2018

Wellness rituelen


Een dagje wellness is meer dan alleen in de sauna zitten. Breid je dagje wellness uit met één van onze bijzondere wellnessrituelen: bijvoorbeeld een opgieting of een banjaritueel. Voor slechts €2,95 kun je ook een bijzondere TREATMENTS® geurenreis beleven.  

Wat is een opgieting?
Tijdens een opgieting wordt er water met bijzondere oliën op de hete stenen in de sauna gegooid. Er komen daardoor veel waterdeeltjes in de lucht, die neerslaan op je huid. De temperatuur voelt daardoor warmer aan, terwijl de daadwerkelijke temperatuur daalt tijdens een opgieting. De saunameester waait met verschillende waaiers en doeken zodat de hitte neerslaat op je huid. Tijdens een opgieting komen er heerlijke geuren vrij. Laat de sessie zijn werk doen en ontspan volledig!  

Banja ritueel
Een Banja ritueel is een oud Russisch ritueel waarbij berkentakken 24 uur van tevoren in water worden gelegd. Vervolgens zwaait de saunameester met de natte berkentakken over de hete stenen van de sauna, waardoor een aangename warmte vrij komt. Het aantikken van de huid met de berkentakken stimuleert je zweetklieren, waardoor je nog meer gaat zweten. Los van de aangename geuren die vrijkomen, drijft je lichaam door de transpiratie ook afvalstoffen af. Zweten was nog nooit zo fris.

Sauna Ritueel TREATMENTS® Geurenreis
Maak kennis met deze bijzondere Opgietsessie van TREATMENTS®. De eeuwenlange tradities, behandelingen en geuren uit verre landen zullen je direct laten ontspannen. Kom even helemaal tot rust en dankzij de voedende crèmes die tijdens de sessies worden gebruikt kom je er ook nog stralend uit. Voor slechts € 2,95 per persoon kunt u deelnemen aan een reis naar een vergeten wereld.