Een voordelig dagje wellness bij SpaWeesp


Ben jij toe aan een ontspannend dagje wellness? SpaWeesp heeft speciale acties en aanbiedingen zodat jij voordelig kan komen ontspannen. Ontdek alle sauna- en wellnessfaciliteiten van ons wellnessresort, reserveer en geniet!

Acties en aanbiedingen

Op zoek naar een actie of aanbieding van SpaWeesp? Op de website vind je altijd (tijdelijke) acties en aanbiedingen voor een voordelig dagje wellness! Ontdek alle mogelijkheden, ga een dagje offline en kom tot rust.

Sauna's

Met meer dan 10 verschillende sauna's, zowel binnen als buiten, is er voor ieder wat wils! Geniet van sauna's met temperaturen van 45°C voor de beginner tot wel 90°C voor de regelmatige saunaganger. 

Ontdek alle sauna's

Baden

Ontdek alle verwarmde en koude baden tijdens jouw dagje wellness bij SpaWeesp! Trek een baantje in het verwarmde binnen- of buitenbad of koel na een saunaronde af in het dompelbad.

Ontdek alle baden

Behandelingen

Wil je optimaal ontspannen? Boek een massage en/of (wellness)ritueel tijdens jouw bezoek aan ons resort. Verwen jezelf met een massage en/of beleef een ware wellnessbeleving tijdens een (wellness)ritueel.

Ontdek alle behandelingen

Speciaal voor jou

Ontdek hoe voordelig een dagje wellness kan zijn! Reserveer een arrangement en geniet van een heerlijk dagje sauna bij SpaWeesp. Je kan ook één van onze behandelingen reserveren, dan ontvang je korting op jouw entree.

After Work

Vanaf 45. 50p.p.

Meer info Reserveren