Sauna's voor beginners


Ga je voor het eerst naar de sauna of heb je nog weinig ervaring met een dagje wellness? Ontdek dan de saunacabines met een lage temperatuur tussen de 45°C en 70°C. Bekijk de populaire sauna's voor beginners en alle beginner sauna's

Classic Faciliteitenpagina icons beginners

Meest populaire sauna's

Ontdek de populairste sauna's met een lage temperatuur. Ideaal om jouw saunadag mee te beginnen of zeer geschikt voor een eerste saunabezoek. Hierdoor kan je lichaam rustig wennen aan de hoge temperaturen. Bekijk de prachtige Lounge sauna en de Rozensauna.

Lounge sauna

Geniet in de lounge sauna van een milde warmte van circa 45°C. In de sauna klinken subtiele natuurgeluiden. Natuurgeluiden hebben een positieve invloed op ons welzijn, prestaties en gevoel. Door de lagere temperatuur is deze sauna geschikt om wat langer in te verblijven en bij te komen. Een prachtige saunacabine met een geweldig uitzicht over de tuin van SpaWeesp! 

Rozensauna

De temperatuur in deze saunacabine varieert van 65 tot 70°C. Je komt binnen in een cabine met een zachte sfeer en je wordt prettig omringd door de geur van rozen. Op de saunakachel liggen grote brokken rozenkwartssteen. Dit is een steen met een liefdevolle, zachte uitstraling en werking. Kristaltherapeuten beschouwen de rozenkwarts als een zuiverende steen met helende eigenschappen.

Ontdek de sauna's

Deze sauna's hebben een lage temperatuur en zijn daarom geschikt om de saunadag mee te starten. Je lichaam is niet gewend aan de hoge temperaturen en met deze sauna's kan je je lichaam rustig laten wennen. Bekijk de Lounge sauna, infraroodsauna en de Rozensauna tijdens jouw dagje wellness. 

Classic Faciliteitenpagina icons beginners

Beleef meer

Wanneer je regelmatig naar de sauna gaat kan je ook zeker gebruik maken van de sauna´s voor gevorderden en de sauna´s voor experts. Deze sauna´s hebben een hogere temperatuur en hier moet je lichaam rustig aan wennen. Ontdek naast de sauna's ook de andere mogelijkheden voor een heerlijk moment van ontspanning.