Sauna's voor experts


Ben jij een échte saunaganger en hou je van hoge temperaturen? Ontdek dan de saunacabines van SpaWeesp die een gemiddelde temperatuur hebben tussen 85°C en 90°C. Deze populaire sauna's zijn geschikt voor gasten die regelmatig de sauna bezoeken.

Classic Faciliteitenpagina icons experts

Meest populaire sauna's

Deze sauna's hebben een hoge temperatuur waardoor ze geschikt zijn voor de sauna experts. Het is dan belangrijk om goed je eigen lichaam in de gaten te houden. Blijf zeker niet te lang in deze sauna's en drink altijd goed tussen de saunarondes door. Wanneer je voor het eerst naar de sauna gaat raden wij deze sauna's niet aan, dit omdat je lichaam niet gewend is aan de hoge temperaturen. 

Ontdek tijdens jouw dagje wellness de kelo sauna en de Finse sauna met deze hoge temperaturen. 

Finse sauna

De Finse sauna is de traditionele sauna, zoals de meeste mensen deze kennen. De temperatuur van deze sauna is rond de 90°C en door het grote raam en de ruime lichtinval ervaar je ook in deze sauna ruimte en rust. De hoge temperatuur zorgt voor transpiratie, verwijdert daardoor afvalstoffen uit je lichaam en draagt zorg voor een goede doorbloeding van de huid.

Kelo sauna

De temperatuur van deze stoere kelo sauna wordt gelijkmatig verdeeld. Het traditionele kelo hout uit Finland staat bekend om zijn milde warmte afgifte en wordt daarom als het meest geschikte hout voor een sauna gezien.
De kelo sauna heeft een temperatuur van 85 graden en zorgt ervoor dat je afvalstoffen worden afgevoerd. Zorg je wel dat je genoeg drinkt tussen de saunarondes door?

Beleef meer

Als een echte sauna expert ga je vaak naar de sauna. Daarom kan je zeker gebruik maken van de andere sauna´s zoals de sauna´s voor beginners en de sauna´s voor gevorderden. Deze sauna´s hebben een lagere temperatuur dan de sauna´s voor experts. Beleef tijdens jouw saunadag pure ontspanning en bekijk de andere mogelijkheden om te ontspannen.