Sauna's voor gevorderden


Ga je een paar keer per jaar naar de sauna of misschien wel vaker? Bekijk dan de sauna's voor gevorderden. Deze sauna's hebben een gemiddelde temperatuur tussen de 75°C en 80°C. Ontdek de populaire sauna's en alle sauna's voor gevorderden

Classic Faciliteitenpagina icons gevorderden

Meest populaire sauna's

Ontdek de populairste sauna's met een temperatuur van 75°C. Kom relaxen in deze saunacabines en geniet van het prachtige uitzicht over de tuin van SpaWeesp. Dat geeft net die extra beleving waardoor je nog meer kan ontspannen! Bekijk de Panorama sauna en de Stilte sauna

Panorama sauna

De Panorama sauna is een ruim opgezette saunacabine en heeft een temperatuur van circa 75°C. Ga heerlijk zitten of liggen op de comfortabele, brede banken en geniet van het uitzicht op de volledig vernieuwde tuin met de gerenoveerde sauna's en de tropical hangout.

Stilte sauna

Ervaar een absolute stilte en de prettige, droge warmte van circa 75°C in de Stilte sauna. De afwezigheid van storende geluiden heeft een helende werking en brengt je innerlijke rust. Energie, zelfvertrouwen en gezondheid worden hersteld.

Sauna's voor gevorderden

Met een gemiddelde temperatuur rond de 75°C en 80°C zijn deze sauna's geschikt voor zowel de beginnende saunabezoeker als iemand die regelmatig de sauna bezoekt. Laat je lichaam rustig wennen aan de hogere temperaturen. Maak gebruik van de zandlopers in de saunacabines voor de optimale saunabeleving.

Ontdek tijdens jouw dagje wellness de Lavendel sauna, Bamboe sauna en de Kelo opgietsauna, Panorama sauna en de Stilte sauna allemaal met een gemiddelde temperatuur tussen 75°C en 80°C.

Classic Faciliteitenpagina icons gevorderden

Beleef meer

SpaWeesp heeft naast deze sauna's ook sauna's voor beginners en sauna's voor experts. Wanneer je regelmatig een sauna bezoekt kan je ook van deze andere sauna's gebruik maken. Deze sauna's hebben een lagere of hogere temperatuur dan de sauna's die behoren tot de gevorderden. Naast vele sauna's zijn er meer mogelijkheden om te ontspannen tijdens je sauna bezoek.